Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen
Overgaan naar content. Zoeken FAQ Help Over ons

European Network - Belgian Safe Work Information Center (BeSWIC) - BELGIUM

OSHA-netwerk

Selecteer talen:

U bent hier: Home

BeSWIC: Belgisch kenniscentrum over welzijn op het werk

BeSWIC maakt deel uit van het Europees netwerk van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk en vormt er het Belgisch steunpunt van.

22-04-2014 Stel u kandidaat voor de Europese Awards voor goede praktijken

Het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk zal in het voorjaar van 2015 de Europese Awards uitreiken voor goede praktijken op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. Inzendingen zijn welkom van Europese bedrijven en organisaties die maatregelen hebben getroffen voor een succesvolle aanpak van stress en psychosociale risico's bij hen op de werkvloer. Ding mee naar een Europese Award en stel u vóór 15 september 2014 kandidaat bij het Belgisch Focal Point: focalpoint@werk.belgie.be

Meer informatie over de Awards in deze flyer: Oproep tot het inzenden van nominaties (PDF)

16-04-2014 Raadpleeg de database met parlementaire vragen en antwoorden

De parlementaire vragen over welzijn op het werk die sinds 1995 in Kamer en Senaat zijn gesteld en de antwoorden van de bevoegde minister kunt u raadplegen via de database bij de rubriek ‘Wetgeving’ van het kenniscentrum welzijn op het werk BESWIC. U kan zoeken op naam van de vraagsteller, op sleutelwoord en op publicatiedatum.

Ga naar de database met parlementaire vragen en antwoorden over welzijn op het werk

Archief