Gezond op de werkvloer

10.07.2019
Een bedrijfscoach helpt uw onderneming in een 20-uren-traject om een preventief gezondheidsbeleid op te zetten. De Vlaamse overheid trekt hiervoor subsidie uit.

Gezonde werknemers maken een gezond bedrijf

Gezonde werknemers hebben meer energie, zijn productiever en vallen minder snel uit. Maar hoe houdt een onderneming haar werknemers gezond? Met een preventief gezondheidsbeleid dat o.a. focust op gezonde voeding, beweging, mentale gezondheid, …

Het project ‘Gezond op de werkvloer’ wil ondernemingen helpen om zo’n beleid uit te bouwen met de hulp van een coach en daar komt de Vlaamse overheid graag in tussen.

Vlaamse overheid betaalt mee

De Vlaamse overheid wil dat elke Vlaming tegen 2015 gezonder leeft. Daarom zet ze haar financiële schouders onder dat project. Alle Vlaamse ondernemingen kunnen er subsidies voor aanvragen. Voor 20 uur coaching betaalt een onderneming 500 euro en de Vlaamse overheid past er 1.000 euro bij.

Dit is een unieke kans voor ondernemingen om met professionele begeleiding op een structurele wijze te werken aan een preventief gezondheidsbeleid op maat.

Subsidies kunnen nog tot eind oktober 2019 worden aangevraagd via de website www.gezondopdewerkvloer.be.