Nieuwe website van ‘Preventie en Interim’

29.03.2018
Preventie en Interim (PI), de centrale preventiedienst voor de sector van de uitzendarbeid, heeft zijn website volledig vernieuwd. Zowel de inhoud, de structuur als de lay-out van de website zijn geactualiseerd en gemoderniseerd. De website is voortaan vlot te raadplegen via PC, tablet en smartphone.

Startpagina

De startpagina opent de poort naar een schatkamer met waardevolle informatie over preventiebeleid in de uitzendsector. U vindt er ook de laatste nieuwsberichten. Check deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over veiligheid en welzijn van en voor uitzendkrachten.

Thema’s

Preventie en Interim ijvert voor een veilige en gezonde tewerkstelling van uitzendkrachten door het aanreiken aan ondernemingen en uitzendbureaus van documentatie en informatie over de verschillende aspecten van het preventiebeleid op de werkvloer. Die documentatie en informatie is per thema gebundeld en ondergebracht in vier categorieën:

  • Uitzendkracht
  • Werkplek
  • Samenleven
  • Partners in veiligheid

Momenteel zijn er zo’n 40 thema’s. In de toekomst zal dit deel van de website nog verder worden aangevuld met relevante nieuwe thema’s.

(Bron: Preventie en Interim)