Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen
Overgaan naar content. Zoeken FAQ Help Over ons

European Network - Belgian Safe Work Information Center (BeSWIC) - BELGIUM

OSHA-netwerk

Selecteer talen:

U bent hier: Home

BeSWIC: Belgisch kenniscentrum over welzijn op het werk

BeSWIC maakt deel uit van het Europees netwerk van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk en vormt er het Belgisch steunpunt van.

20-02-2015 Raadpleeg de database met parlementaire vragen en antwoorden

De parlementaire vragen over welzijn op het werk die sinds 1995 in Kamer en Senaat zijn gesteld en de antwoorden van de bevoegde minister kunt u raadplegen via de database bij de rubriek ‘Wetgeving’ van het kenniscentrum welzijn op het werk BESWIC. U kan zoeken op naam van de vraagsteller, op sleutelwoord en op publicatiedatum.

Ga naar de database met parlementaire vragen en antwoorden over welzijn op het werk

15-01-2015 Jaarverslag van de interne preventiedienst

Tegen uiterlijk 31 maart 2015 moet de werkgever bij de bevoegde inspectiedienst een jaarverslag indienen van de activiteiten van het voorbije werkjaar 2014 van zijn interne dienst voor preventie en bescherming op het werk. De Algemene Directie Toezicht op het Welzijn op het Werk heeft daarvoor modelformulieren en een verklarende nota op het internet ter beschikking gesteld.

De nota en de formulieren vindt u op de website van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg: Jaarverslag van de Interne dienst voor preventie en bescherming op het werk - dienstjaar 2014

Archief