Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen
Overgaan naar content. Zoeken FAQ Help Over ons

European Network - Belgian Safe Work Information Center (BeSWIC) - BELGIUM

OSHA-netwerk

Selecteer talen:

U bent hier: Home

BeSWIC: Belgisch kenniscentrum over welzijn op het werk

BeSWIC maakt deel uit van het Europees netwerk van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk en vormt er het Belgisch steunpunt van.

01-08-2014 Geef uw mening over BeSWIC

Om te peilen naar de behoeften van de bezoekers van deze website werd een korte enquête opgesteld. Geef ons dus uw mening over BeSWIC als Belgisch Kenniscentrum over het welzijn op het werk. Deze enquête neemt slechts enkele minuten in beslag. Alvast bedankt voor uw medewerking!

22-04-2014 Stel u kandidaat voor de Europese Awards voor goede praktijken

Het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk zal in het voorjaar van 2015 de Europese Awards uitreiken voor goede praktijken op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. Inzendingen zijn welkom van Europese bedrijven en organisaties die maatregelen hebben getroffen voor een succesvolle aanpak van stress en psychosociale risico's bij hen op de werkvloer.

U kan aan de wedstrijd deelnemen door het inschrijvingsformulier in te vullen en ten laatste op 15 september 2014 te bezorgen aan de focal point manager voor België: Dhr. Frank Dehasque, focalpoint@werk.belgie.be. Meer informatie over de Awards in deze flyer: Oproep tot het inzenden van nominaties (PDF)

Archief