Mini veiligheidsvormingen van Volta

Volta, de nationale koepelorganisatie van de sectororganisaties die actief zijn in de wereld van de elektrotechniek, heeft op een ludieke manier over 4 onderwerpen een mini-vorming uitgewerkt.

Een mini-vorming is een opleiding van een half uur tot maximum een uur waarin het leren van elkaar door ervaringen centraal staat. Via intervisie, discussie en het delen van ervaringen leren de deelnemers van elkaar.

Elke mini-vorming bestaat uit een draaiboek, achtergrondinformatie en een korte film die op een ludieke manier het thema weergeeft.

De minivormingen kunnen worden gedownload op de website van Volta: Mini-vormingen.

Er zijn 4 onderwerpen:

Volta

Volta is ontstaan uit de samenwerking van Vormelek, Tecnolec en het Fonds voor Bestaanszekerheid (FBZ). Het geeft opleidingen en advies, is een kenniscentrum en garandeert een correcte en stipte uitbetaling van alle aanvullende vergoedingen, premies en het aanvullend sectorpensioen.

Meer informatie

Op de website van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, in de rubriek Thema's > Welzijn op het werk > Arbeidsplaatsen >: Elektrische installaties en AREI